Ateşli Füme Kırmızı Biber
Faydaları: sıcak tütsülenmiş paprika, tüm yemeklere derin ve zengin bir tat katar. Yemeğinize baharatlı bir nota eklemek istediğinizde tatlı kırmızı paprika yerine kullanılabilir veya pul biber veya acı biber yerine tercih edilebilir. Sıcak tütsülenmiş paprika, diğer paprika tozları gibi, tütsülenmiş, kurutulmuş ve toz haline getirilmiş biberlerden üretilir. Bu süreç, renge ve lezzete katkıda bulunur. Renk, hafif kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat da acıdan tatlıya kadar her şey olabilir. Kullanım alanları: sıcak tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan gulyas gibi yemeklerde kullanılır. Baharatın doğal tadını ortaya çıkarmak için, zeytinyağı ile bir dakika kadar düşük ateşte ısıtmak iyi bir fikirdir.
Ambalaj: 125g, 250g ve dökme